Mainokset

Muikku Paistetut muikut resepti

Mainokset

Muikku Paistetut muikut resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Paistetut muikut
  3. 4 annosta
  4. 600 g muikkuja
  5. Leivitykseen
  6. 1 dl ruisjauhoja
  7. 1 tl suolaa
  8. ¼ tl valkopippuria (rouhittuna)
  9. Paistamiseen
  10. 2 rkl voita
  11. Poista muikuista pää ja vedä sen mukana sisälmykset. Huuhtaise kalat
  12. tarvittaessa nopeasti ja valuta.
  13. Mausta jauhot. Kääntele kalat jauhoissa. Lado kalat limittäin kuumalle
  14. pannulle ja paista kohtalaisella lämmöllä kauniin ruskeiksi molemmin
  15. puolin.
  16. Tarjoa paistetut muikut tillisilpulla maustetun perunamuusin,
  17. kermaviilikastikkeen ja porkkanaraasteen kanssa.
  18. Voit paistaa muikut myös leivittämättä (silloin gluteenittomia).
  19. Ripottele mausteet silloin suoraan kaloille.
  20. Jos paistat muikkuja kaksinkertaisen annoksen, voit tehdä
  21. ylimääräisille etikkamarinadin ja tarjota niitä 1-2 vuorokauden
  22. kuluttua joko aterian alkupalaksi tai iltapalaksi leivän kanssa.
  23. Marinadi: etikkaa, sokeria sekä vettä (1 dl kutakin) kiehautettuna.
  24. Lisää liemeen ½-1 rkl suolaa, muutama maustepippuri ja pari
  25. laakerinlehteä. Jäähdytä ja kaada paistetuille muikuille.
  26. Jos haluat lisämaustaa marinadia, lisää muikkujen kanssa kerroksittain
  27. viipaloitua sipulia ja tilliä. Anna muikkujen marinoitua jääkaapissa
  28. pari vuorokautta.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

salaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit