Mainokset

Munakas Parsa-katkarapumunakas uunissa resepti

Mainokset

Munakas Parsa-katkarapumunakas uunissa resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Parsa-katkarapumunakas uunissa
  4. 8 annosta
  5. 1 kpl purjoa
  6. 2 kpl valkosipulinkynttä
  7. 1 rkl ruokaöljyä
  8. 500 g parsaa
  9. 350 g katkarapuja (pakaste)
  10. 1 dl tuoretta basilikaa
  11. 6 kpl munaa
  12. 2 dl ruokakermaa
  13. 50 g parmesaanijuustoa (raasteena)
  14. 1 tl suolaa
  15. ¼ tl mustapippuria
  16. Pane uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  17. Hienonna purjon vaalea osa ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne öljyssä
  18. paistinpannulla.
  19. Pane parsa kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Keitä 3 minuuttia.
  20. Nosta valumaan hetkeksi talouspaperille. Paloittele parsat.
  21. Sulata ja valuta katkaravut. Hienonna basilika karkeasti.
  22. Levitä ainekset leivinpaperilla vuorattuun (Ø 26 cm) piirasvuokaan.
  23. Riko munat kulhoon ja sekoita tasaiseksi seokseksi kerman kanssa. Lisää
  24. seokseen parmesaaniraaste. Mausta seos ja kaada tasaisesti ainesten
  25. päälle vuokaan.
  26. Kypsennä noin 30 minuuttia, kunnes munakas on kokonaan hyytynyt ja sen
  27. pinta on kauniisti ruskistunut.
  28. Nosta parsa-katkarapumunakas hieman jäähtyneenä leivinpaperin avulla
  29. vuoasta. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa salaatin kanssa.
  30. Jos pidät chilistä, lisää sitä munakkaaseen joko tuoreena tai
  31. kuivattuna.
  32. Voit valmistaa munakkaan myös isolla pannulla liedellä.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lohikala

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit