Mainokset

MunakasMuukalaisen lihadomburi ( Tanin domburi) resepti

Mainokset

MunakasMuukalaisen lihadomburi ( Tanin domburi) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 5 min
  3. Muukalaisen lihadomburi Tanin domburi
  4. 4 annosta
  5. 200 g naudan ulkofileetä
  6. 2 kpl sipulia
  7. ½ kpl purjoa
  8. 1½ dl soijakastiketta
  9. 2 rkl sokeria
  10. 1 kpl lihaliemikuutiota
  11. 2 dl vettä
  12. 4 kpl munaa
  13. Domburi tarkoittaa reilun kokoista kulhoa, jonka pohjalle
  14. annostellaan keitettyä riisiä ja päälle muu tarjottava ruoka.
  15. Ennen kuin aloitat domburin teon, laita riisi kiehumaan ohjeen mukaan.
  16. Leikkaa filee ohuen ohuiksi viipaleiksi ja nosta ne laakealle paistin-
  17. tai wokkipannulle pilkotun sipulin ja purjosipulin kanssa hiljakseen
  18. paistumaan.
  19. Jonkin ajan kuluttua lisää soija, suola, sokeri, liemikuutio ja vesi.
  20. Vatkaa munien rakenne rikki toisessa astiassa ja lisää pannulle
  21. edellisten päälle.
  22. Kun keitos alkaa kuohua, peitä kannella ja sammuta levy. Anna hautua 5
  23. minuuttia.
  24. Annostele kunkin ruokailijan kulhoon keitettyä riisiä ja
  25. liha-munadomuria päälle. Domburin kanssa sopii tarjottavaksi kirkas
  26. keitto.

Kuva galleriasta

friteerattu_kana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit