Mainokset

Munakasrulla Katkarapurulla resepti

Mainokset

Munakasrulla Katkarapurulla resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Katkarapurulla
  4. 12 palaa
  5. Taikina
  6. 2½ dl vehnäjauhoja
  7. 1 tl suolaa
  8. 5 dl kevytmaitoa
  9. 3 kpl munaa
  10. 150 g pinaattia (pakaste)
  11. ¼ tl valkopippuria
  12. Täyte
  13. 200 g tuorejuustoa (rasvaa 6-11 %)
  14. 4 rkl tuoretta tilliä (hienonnettuna)
  15. 1 rkl sitruunamehua
  16. 2 tl sokeria
  17. ½ tl suolaa
  18. ¼ tl valkopippuria
  19. 500 g katkarapuja (pakaste)
  20. Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  21. Valmista taikina. Yhdistä kulhossa jauhot ja suola. Vatkaa joukkoon
  22. puolet maidosta. Kun seos on tasaista, lisää loppu maito, munat ja
  23. sulatettu pinaatti. Mausta seos pippurilla.
  24. Vuoraa uunipannu leivinpaperilla ja kaada taikina pannulle. Paista 200
  25. asteessa 20 - 30 minuuttia, kunnes pinta on tasaisesti ja kauniisti
  26. ruskistunut.
  27. Kumoa kypsä pohja leivinpaperille ja anna jäähtyä.
  28. Valmista täyte. Sekoita tuorejuustoon tilli tai ruohosipuli,
  29. sitruunamehu, sokeri, suola ja pippuri. Levitä seos täysin jäähtyneelle
  30. pohjalle. Lisää päälle sulatetut ja talouspaperilla kuiviksi painellut
  31. katkaravut. Kääri levy kääretortun tapaan rullaksi leivinpaperin
  32. avulla. Nosta katkarapukäärö jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
  33. Leikkaa katkarapurulla viipaleiksi ja tarjoa ranskankerman ja hyvän
  34. vihreän salaatin kanssa. Juomaksi sopii kuiva valkoviini.

Kuva galleriasta

kasviksia

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit