Mainokset

Munuaismuhennos

Mainokset

Munuaismuhennos
 
Aineosat
  • 1 sipuli
  • suolaa
  • öljyä
  • persiljasilppua
  • 1 - 2 dl kermaa
  • vehnäjauhoja
  • vettä
  • 10 maustepippuria
  • 1 naudan munuainen
  • 1 - 2 paprikaa
Ohjeet
  1. Käsittele munuaiset alla olevan ohjeen mukaan, Ruskista ne pieni erä kerrallaan padassa öljyssä. Lisää jauhot, sekoita hetki ja lisää vesi sekä kaikki munuaispalat. Mausta ja kypsennä 5-10 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää suikaloitua, kannatonta ja siemenetöntä paprikaa sekä kuorittu ja lohkottu sipuli.Hauduta ruokaa kannen alla kunnes sipuli on pehmeää. Lisää lopuksi kermaa ja silputtua persiljaa. Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai perunasosetta sekä salaattia. käsittelyVaihe 1 1. Munuaiset sisältävät kuona-aineita ja virtsahappoja, ne on liotettava hyvin kylmässä vedessä ennen valmistusta: Viillä munuaisten pintaan syviä, pieniä viiltoja ja laita ne kylmään veten. Pusertele niitä silloin tällöin, vaihda vettä ja liota kunnes munuaisten tuoksu on raikkaan happoinen eikä niistä lähde enää paljon väriä.Vaihe 2 2. Leikkaa munuaisista näkyvä rasva ja viipaloi ne ohuiksi viipaleiksi ja valuta talouspaperilla ruskistusta varten

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kasvikset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit