Mainokset

MurekeLampaanlihavuoka ( Bobotie) resepti

Mainokset

MurekeLampaanlihavuoka ( Bobotie) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Bobotie
  4. 8 annosta
  5. 2 kpl hiivaleipäviipaletta
  6. 1 dl kevytmaitoa
  7. 2 kpl sipulia
  8. 1 rkl rypsiöljyä
  9. 1 rkl currya
  10. 2 tl kurkumaa
  11. 800 g lampaan jauhelihaa
  12. 125 g rusinoita
  13. 1 dl manteleita (lastuina)
  14. 2 rkl sokeria
  15. 2 rkl mangochutneya
  16. 2½ tl suolaa
  17. 1 tl mustapippuria
  18. 1 kpl sitruunaa
  19. Päälle
  20. 2½ dl kevytmaitoa
  21. 2 kpl munaa
  22. Kuumenna uuni 175-asteiseksi. Murenna leipäviipaleet maitoon, anna
  23. vetäytyä ja painele haarukalla hienoksi.
  24. Kuori sipulit, hienonna ja kuullota pannulla voissa tai öljyssä. Lisää
  25. mukaan curry ja kurkuma, anna paahtua hetken. Lisää jauheliha ja
  26. kääntele pannulla, kunnes seos on murumaista.
  27. Lisää jauhelihaseokseen leipäseos ja loput luetellut aineet. Mausta
  28. sitruunankuoriraasteella ja sitruunan mehulla. Hauduta hetki.
  29. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja painele tasaiseksi. Kypsennä
  30. uunissa 30 minuuttia.
  31. Sekoita munat, maito keskenään. Maustalampaanliha tarvittaessa suolalla
  32. ja pippurilla ja kaada liemi vuokaan. Jatka kypsentämistä vielä 30
  33. minuuttia.
  34. Tarjoa bobotia eli lampaanlihavuokaa kurkumalla keltaiseksi värjätyn
  35. riisin kera, johon on sekoitettu rusinoita.
  36. Bobotin kanssa sopii jogurttikastike, johon on sekoitettu banaania,
  37. hienonnettua sipulia, korianteria sekä tomaattisalaattia ja Mrs. Balls
  38. chutneya.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

jaatelo

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit