Mainokset

Mustaherukka-valkosuklaakakku

Mainokset

Mustaherukka-valkosuklaakakku
 
Aineosat
  • (300 g) kaurakeksejä
  • liivatelehteä
  • 4 dl kuohukermaa
  • 400 g pakastemustaherukoita
  • 300 g valkosuklaata
  • 75 g sulatettua margariinia
  • 500 g maitorahkaa
  • hyytelösokeria
  • sokeria
  • vettä
Ohjeet
  1. Valmista pohja. Murenna keksit muovipussissa kaulimella painellen tai monitoimikoneessa. Sulata rasva kulhossa mikrossa ja sekoita joukkoon keksimurska. Painele seos leivinpaperilla vuoratun (halk. 26 cm) irtopohjavuoan pohjalle. Pane vuoka jääkaappiin. Valmista täyte. Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaa varoen mikrossa. Vaahdota kerma ja sokeri. Sekoita joukkoon rahka. Sekoita jäähtynyt suklaa täytteeseen. Purista liivatelehdistä vesi pois ja pane ne pieneen kulhoon veden kanssa. Kuumenna mikrossa kunnes liivatelehdet ovat liuenneet veteen. Anna hetken jäähtyä ja kaada täytteen joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle. Peitä vuoka kelmulla. Anna hyytyä kylmässä seuraavaan päivään. Levitä jäiset marjat kakun päälle. Kiehauta hyytelösokeri ja vesi, anna hieman jäähtyä. Lusikoi kiille marjojen päälle.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

jouluruokapoyta

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit