Mainokset

Muusi Rikotut palsternakkaperunat resepti

Mainokset

Muusi Rikotut palsternakkaperunat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Rikotut palsternakkaperunat
  4. 8 annosta
  5. 800 g perunaa (Rosamunda)
  6. 400 g palsternakkaa
  7. 10 dl vettä (keittämiseen)
  8. 1½ tl suolaa
  9. 2 kpl valkosipulinkynttä
  10. 1 rkl oliiviöljyä
  11. ½ dl tuoretta timjamia (hienonnettuna)
  12. 150 g ranskankermaa (rasvaa 28 %)
  13. ¼ tl suolaa
  14. ¼ tl mustapippuria
  15. Pese perunat huolellisesti, poista huonot kohdat veitsellä ja
  16. paloittele perunat kuorineen.
  17. Kuori ja paloittele palsternakat.
  18. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää suola, palsternakat ja perunat. Keitä
  19. miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia. Valuta keitinliemi
  20. talteen.
  21. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Lisää kattilaan perunoiden ja
  22. palsternakkojen joukkoon oliiviöljy ja valkosipulit. Kuumenna miedolla
  23. lämmöllä käännellen pari minuuttia.
  24. Sekoita joukkoon timjami ja ranskankerma. Vedä ruokaveitsellä
  25. kattilassa juuresten rakenne rikki. Kaada joukkoon keitinlientä niin,
  26. että saat kuohkean rakenteen. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa
  27. ja pippuria.
  28. Tarjoa rikotut palsternakkaperunat lampaanpaistin lisäkkeenä.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

jalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit