Mainokset

Muussi Duchesseperunat resepti

Mainokset

Muussi Duchesseperunat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 40 min
  3. Kuhaa myllärin tapaan
  4. 6 annosta
  5. 1,2 kg perunaa (jauhoista, esim. Rosmariini)
  6. 50 g voita
  7. 3 kpl keltuaista
  8. ½ tl suolaa
  9. ½ tl valkopippuria
  10. ¼ tl jauhettua muskottipähkinää
  11. Keitä kuoritut perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada
  12. vesi pois.
  13. Soseuta perunat roisisti haarukalla ja purista sitten siivilän läpi
  14. lusikan selällä hiertäen. Lisää joukkoon voi. Anna soseen hieman
  15. jäähtyä ja sekoita joukkoon keltuaiset ja mausteet.
  16. Siirrä perunamassa pursotinpussiin, johon kiinnität pursotinteräksi
  17. tähtityllan. Pursota seos ruusukkeiksi leivinpaperin päälle
  18. uunipellille tai voidellun uuninkestävän vadin reunoille.
  19. Gratinoi duchetteperunoita 225-asteisessa uunissa 1015 minuuttia,
  20. kunnes pinta on kullanruskea.
  21. Tarjoa duchetteperunoita myllärin tapaan valmistetun kuhan kanssa.

Kuva galleriasta

salaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit