Mainokset

Nakkibruschetat 1

Mainokset

Nakkibruschetat 1
 
Aineosat
  • oliiviöljyä
  • 1 paistovalmis patonki
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 3 rkl hienonnettua basilikaa
  • 2 dl mozzarellaraastetta
  • 6 - 8 nakkia
  • 10 - 12 kirsikkatomaattia
Ohjeet
  1. Paista patonki pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä. Leikkaa vinottain annosviipaleiksi. Paloittele nakit ja leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Paahda nakit kuivalla pannulla kunnes ne saavat väriä. Siirrä pannu syrjään ja lisää joukkoon puristettu valkosipulinkynsi, oliiviöljy ja hienonnetut tomaatit. Anna jäähtyä. Sekoita joukkoon hienonnettu basilika. Nostele seos patonkiviipaleille ja ripottele pinnalle juustoraaste. Kuorruta 250-asteisessa uunissa grillivastusten alla muutama minuutti.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit