Mainokset

Nakkibruschettat

Mainokset

Nakkibruschettat
 
Aineosat
  • 1 valkosipulinkynsi
  • nakkia
  • 2 dl mozzarellajuustoraastetta
  • 10 - 12 kirsikkatomaattia
  • 3 rkl hienonnettua basilikaa
  • 1 paistovalmis patonki
  • oliiviöljyä
Ohjeet
  1. Paista patonki pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä. Leikkaa vinottain annosviipaleiksi. Paloittele nakit ja leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan. Paahda nakkeja kuivalla teflonpannulla, kunnes ne saavat väriä. Siirrä pannu syrjään ja lisää joukkoon puristettu valkosipulinkynsi, oliiviöljy ja hienonnetut tomaatit. Anna jäähtyä. Sekoita joukkoon hienonnettu basilika. Nostele seosta patonkiviipaleille ja ripottele pinnalle juustoraaste. Kuorruta ja ruskista 250-asteissa uunissa grillivastusten alla muutama minuutti.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

jaatelo

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit