Mainokset

Nakkiminestronekeitto

Mainokset

Nakkiminestronekeitto
 
Aineosat
  • 1 kasvisliemikuutio
  • rouhittua mustapippuria
  • öljyä
  • 1 ,5 dl kuviopastaa, esim. gnocchi
  • 3 rkl tomaattisosetta
  • parmesaaniraastetta
  • (200 g) vihreitä pakastepapuja
  • 1 prk (420 /210 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
  • (200 g) pieni kesäkurpitsa
  • vettä
  • 1 sipuli
  • 2 porkkanaa
  • suolaa
  • 2 (100 g) lehtisellerinvartta
  • 400 g nakkeja
  • valkosipulinkynttä
Ohjeet
  1. Pilko nakit. Kuori ja paloittele sipuli ja porkkana. Viipaloi lehtisellerin varret. Leikkaa kesäkurpitsa pituussuunnassa neljään osaan. Leikkaa pois pehmeät sisukset ja paloittele kesäkurpitsa. Paahda kuivassa pinnoitetussa kattilassa kesäkurpitsapalat ja nakit, kunnes ne saavat väriä. Siirrä nakit ja kesäkurpitsat syrjään. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä sipulit, porkkanat ja lehtisellerinvarret. Lisää pavut kastikkeineen, vesi, liemikuutio, tomaattisose ja pasta. Keitä noin 7 minuuttia. Lisää nakit, kesäkurpitsat, pakastepavut ja mausteet. Keitä muutama minuutti. Tarjoile keiton kanssa parmesaaniraastetta.

Kuva galleriasta

kaali

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit