Mainokset

Napoleoninleivokset resepti

Mainokset

Ainekset
Pohjat:
6 voitaikinalevyä
Täyte:
1 pss vanilijakastikejauhetta
2,5 dl maitoa
1/2-1 dl kuohukermaa
1-1½ dl vadelma tai viinimajahilloa
kuorrute:
1 rkl viinimajahyytelöä
2 dl tomusokeria
2 rkl vettä
Ohjeet
Pohjat:laita uuni 225 asteseen.Jos käytät pakastetaikinaa,sulata se
pakkauksen ohjeen mukaan.Kauli taikina noin 2mm:n paksuiseksi.Pane
levyt pellille leivinpaperin päälle ja pistele ne haarukalla.Paista
uunin keskiosassa noin 10 minuttia litistä levyjä kevyesti paistamisen
jälkeen ja anna jäähtyä.Täyte:Valmista vanilijakastike muutoin
pakkauksen ohjeiden mukaan,mutta käytä maitoa 2½ dl.Vatkaa kerma ja
sekoita vanilijakastike siihen.Levitä seos kahdelle taikinalevylle pane
toiset levyt täytee päälle ja levitä niiden päälle
hilloa.Koristelu.Sulata hyytelö kattilassa miedolla lämmöllä.Sekoita
tomusokeri ja vesi toisessa astiassa.Pane viimeiseen taikinalevyyn
hillokerros päälle.Kaada päälle hyytelö ja koristele
tomusokeriseoksella.siisti kakkujen reunat terävällä veitsellä ja
leikaa niistä noin 4cm:n levyisiä paloja.Tarjoile leivokset heti.Kyllä
on maukasta!

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Napoleoninleivokset resepti

Mainokset

Ainekset
Pohjat:
6 voitaikinalevyä
Täyte:
1 pss vanilijakastikejauhetta
2,5 dl maitoa
1/2-1 dl kuohukermaa
1-1½ dl vadelma tai viinimajahilloa
kuorrute:
1 rkl viinimajahyytelöä
2 dl tomusokeria
2 rkl vettä
Ohjeet
Pohjat:laita uuni 225 asteseen.Jos käytät pakastetaikinaa,sulata se
pakkauksen ohjeen mukaan.Kauli taikina noin 2mm:n paksuiseksi.Pane
levyt pellille leivinpaperin päälle ja pistele ne haarukalla.Paista
uunin keskiosassa noin 10 minuttia litistä levyjä kevyesti paistamisen
jälkeen ja anna jäähtyä.Täyte:Valmista vanilijakastike muutoin
pakkauksen ohjeiden mukaan,mutta käytä maitoa 2½ dl.Vatkaa kerma ja
sekoita vanilijakastike siihen.Levitä seos kahdelle taikinalevylle pane
toiset levyt täytee päälle ja levitä niiden päälle
hilloa.Koristelu.Sulata hyytelö kattilassa miedolla lämmöllä.Sekoita
tomusokeri ja vesi toisessa astiassa.Pane viimeiseen taikinalevyyn
hillokerros päälle.Kaada päälle hyytelö ja koristele
tomusokeriseoksella.siisti kakkujen reunat terävällä veitsellä ja
leikaa niistä noin 4cm:n levyisiä paloja.Tarjoile leivokset heti.Kyllä
on maukasta!

Hakusanat:

Kuva galleriasta

suklaakeksit

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit