Mainokset

Nopeat parsa-savulohipiiraat

Mainokset

Nopeat parsa-savulohipiiraat
 
Aineosat
  • viipaloitua kylmäsavukirjolohifileetä (90 g)
  • 1 kananmunan keltuainen
  • 100 g valkosipulituorejuustoa
  • hienonnettua tilliä
  • vihreää parsaa
  • lehtitaikinalevyä
Ohjeet
  1. Sulata taikinat ja leikkaa ne kahtia. Nosta palat leivinpaperoidulle uunipellille. Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois ja keitä parsoja 3–4 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä nopeasti jääkylmässä vedessä. Leikkaa parsat kolmeen osaan. Vatkaa kulhossa keltuainen ja sivele sillä taikinapalojen reunat. Jaa kirjolohifileet taikinapaloille ja nosta päälle vierekkäin parsapalat. Sekoita lopun keltuaisen joukkoon tuorejuusto ja hienonnettu tilli. Nostele seos päälle. Paista 225-asteisen uunin keskitasossa 12–14 minuuttia.Paistolämpötila: 225 astettaPaistoaika 12 - 14 min.

Kuva galleriasta

pizza_ranskalaiset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit