Mainokset

Ohra-fetatäytteiset tomaatit

Mainokset

Ohra-fetatäytteiset tomaatit
 
Aineosat
  • 150 g fetajuustoa
  • 1 rkl sitruunanmehua
  • silputtuja kivettömiä oliiveja
  • silputtua tilliä
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 4 isoa tomaattia
  • mietoa kasvislientä (kuutiosta tai fondista)
  • 1 dl rikottuja ohrasuurimoita
Ohjeet
  1. Huuhtele tomaatit. Leikkaa tomaattien yläosasta ”hattu” pois. Koverra tomaattien sisus lusikalla. Mausta tomaatit sisäpuolelta ripauksella suolaa ja pippuria. Siirrä tomaatit uunivuokaan. Keitä ohrasuurimot miedossa kasvisliemessä kannen alla kypsiksi, noin 20 minuuttia. Valuta tarvittaessa. Yhdistä ohraan murennettu fetajuusto ja silputut oliivit. Mausta sitruunanmehulla ja tillillä. Tarkista maku. Täytä tomaatit ohra-fetaseoksella. Nosta tomaattien hatut päälle kanneksi. Kypsennä tomaatteja 175-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes tomaatit pehmenevät. Tarjoa runsaan salaatin kanssa.

Kuva galleriasta

illallinen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit