Mainokset

Ohrabortsch

Mainokset

Ohrabortsch
 
Aineosat
  • keräkaalia
  • 1 tl suolaa
  • valkosipulinkynttä
  • 4 etikkapunajuurta
  • 1 - 2 dl liotettuja ohrasuurimoita
  • tillisilppua
  • 1 - 2 varsisellerin vartta
  • 2 porkkanaa
  • 1 tl timjamia, meiramia tai oreganoa
  • 6 - 10 maustepippuria
  • säilykeherneitä liemineen
  • vettä
  • smetanaa
  • öljyä
  • 1 pieni purjo
  • 2 sipulia
Ohjeet
  1. Suikaloi kaali, kuoritut porkkanat ja sipuli. Hauduta aineksia öljyssä ison padan tai kattilan pohjalla, kunnes ne saavat hiukan väriä.Lisää vesi, pippurit ja ohrasuurimot. Keitä 30 minuuttia.Puhdista ja viipaloi purjo sekä sellerinvarret. Lisää ne keittoon. Suikaloi punajuuret ja lisää nekin. Mausta keitto valkosipulilla. Keitä 5-10 minuuttia.Lisää herneet ja suola. Kiehauta ja mausta lopullisesti.Tarjoa keiton lisänä tummaa leipää ja smetanaa tai ranskankermaa.

Kuva galleriasta

kasvikset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit