Mainokset

Ohrainen punajuuri-possuvuoka

Mainokset

Ohrainen punajuuri-possuvuoka
 
Aineosat
  • rouhittua mustapippuria
  • 2 ,5 dl rikottuja ohrasuurimoita
  • 2 dl ruokakermaa
  • porsaan ulkofileetä
  • 1 pussi (150 g) sinihomejuustomurua
  • kasvislientä
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • öljyä
  • suolaa
  • 2 (300 g) punajuurta
  • persiljaa tai timjamia
Ohjeet
  1. Leikkaa liha sentin paksuisiksi viipaleiksi ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Paista fileeviipaleet kauniin värisiksi öljyssä pannulla. Kuori punajuuret ja raasta ne karkeaksi. Lado uunivuokaan vuorotellen ohrasuurimoita, punajuuriraastetta ja fileeviipaleita. Lisää kasvisliemi, timjami ja kerma. Kypsennä 175-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Lisää homejuusto ja jatka kypsentämistä vielä 30–40 minuuttia. Jos pinta saa liiaksi väriä, peitä vuoka leivinpaperilla. Lisää nestettä, jos pinta kuivuu. Ripottele päälle silputtua persiljaa tai timjamia.

Kuva galleriasta

omena

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit