Mainokset

Ohrarosolli ja piparjuuriranskankerma

Mainokset

Ohrarosolli ja piparjuuriranskankerma
 
Aineosat
  • esikypsytettyjä kokonaisia ohrasuurimoita
  • 2 isoa porkkanaa
  • 2 rkl piparjuuritahnaa
  • suolaa
  • 150 g ranskankermaa
  • 1 sipuli
  • 4 etikkapunajuurta
  • 2 perunaa
  • 1 hapan omena
Ohjeet
  1. Keitä porkkanat ja perunat kuorineen hyvissä ajoin napakan kypsiksi. Anna jäähtyä hyvin. Keitä ohrasuurimot pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Kuori ja kuutioi kasvikset ja sekoita ne keskenään. Sekoita piparjuuritahna ja suola ranskankermaan. Sekoita rosolliin tai tarjoa erikseen.

Kuva galleriasta

leikkele_lihat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit