Mainokset

Ohukaiset Pinaatti-perunalettuset ja savukalamousse resepti

Mainokset

Ohukaiset Pinaatti-perunalettuset ja savukalamousse resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Pinaatti-perunalettuset ja savukalamousse
  3. 16 kpl
  4. 1½ dl vehnäjauhoja
  5. 1 tl leivinjauhetta
  6. 2 dl kevytmaitoa
  7. 2 kpl munaa
  8. 3 kpl keitettyä perunaa (raasteena)
  9. 2 dl pinaattia (tuore, silputtuna)
  10. ½ tl suolaa
  11. ¼ tl mustapippuria
  12. Paistamiseen
  13. 2 rkl voita
  14. Savukalamousse
  15. 100 g vuohenmaitojuustoa (pehmeä)
  16. 1 dl ranskankermaa (rasvaa 28 %)
  17. 2 rkl kapriksia
  18. 100 g savukalaa (ruodoton, hienonnettuna)
  19. ¼ tl mustapippuria
  20. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään kulhossa. Vatkaa joukkoon
  21. kevytkerma sekä munat. Sekoita joukkoon peruna ja pinaatti. Mausta
  22. seos.
  23. Paista ohukaispannulla miedolla lämmöllä pieniä pulleita lettusia.
  24. Notkista vuohenjuusto ranskankermalla. Hienonna kaprikset ja lisää
  25. seokseen. Sekoita joukkoon savukala. Mausta pippurilla ja tarvittaessa
  26. suolalla. Koristele savukalamousse savukalalla.
  27. Varaa 34 pinaatti-perunalettusta ruokailijaa kohden alkupalaksi tai
  28. tarjoa lettuja pikkusuolaisena iltapalana savukalamoussen ja salaatin
  29. kera.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

juhlaruokaa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit