Mainokset

Oliiviöljymaidossa haudutettua turskaa, maustepippurikastike ja perunavaahto resepti

Mainokset

Oliiviöljymaidossa haudutettua turskaa, maustepippurikastike ja perunavaahto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. 10 annosta
  4. 1 kg turskaa
  5. 10 dl kevytmaitoa
  6. 1 dl oliiviöljyä
  7. 3 kpl valkosipulinkynttä
  8. 2 rkl tuoretta timjamia
  9. 1 kpl salottisipulia
  10. 50 g voita
  11. ½ tl suolaa
  12. ½ tl maustepippuria
  13. Perunavaahto
  14. 500 g perunaa
  15. 100 g voita
  16. 5 dl kevytmaitoa
  17. ½ tl suolaa
  18. Leikkaa turskafileestä annospaloja. Mausta palat suolalla.
  19. Kuori ja hienonna salottisipuli ja valkosipulinkynnet.
  20. Pane pinnoitettuun kattilaan maito, oliiviöljy, timjaminoksat ja
  21. hienonnetut sipulit. Kiehauta seos ja nosta kattila sivuun.
  22. Nostele turskafileet kattilaan. Kalapalojen tulee peittyä
  23. oliiviöljymaitoon kokonaan. Nosta kattila liedelle keskilämmölle ja
  24. anna hautua 5 minuuttia.
  25. Nosta kypsät kalapalat kattilasta lautaselle. Poista timjaminoksat.
  26. Lisää oliiviöljymaitoon kuutioitu voi ja soseuta seos tasaiseksi
  27. sauvasekoittimella. Maista ja mausta makusi mukaan maustepippurilla ja
  28. suolalla.
  29. Valmista perunavaahto. Kuori ja keitä perunat kypsiksi suolavedessä.
  30. Kaada vesi pois ja soseuta perunat voin kera. Lisää lämmitetty maito
  31. perunasoseen joukkoon. Mausta suolalla.
  32. Vaahdota perunakeitto sauvasekoittimella kuohkeaksi. Pursota tai
  33. annostele perunavaahtoa annoslautasille.
  34. Tarjoile turskafileet perunavaahdon ja maustepippurikastikeen kera.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ananas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit