Mainokset

Olutbroileri resepti

Mainokset

Olutbroileri resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t 15 min
  3. Pakkibroileri
  4. 1 annosta
  5. 1,3 kg broileria (1 kokonainen)
  6. 3,3 dl keskiolutta (1 tölkki)
  7. Lisäksi
  8. mustapippuria, suolaa, valkosipulia, sipulia, cayennenpippuria
  9. Tämä menetelmä perustuu oluen kuohuvuuteen. Tölkistä purkautuva
  10. kiehuva olut puskee broileriin makuja ja pitää lihan myös kosteana.
  11. Nahkasta tulee loimussa ihanan rapea.
  12. Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista.
  13. Puhdista oluttölkki. Kaada puolet oluesta talteen. Lisää oluttölkkiin
  14. mausteita makusi mukaan.
  15. Työnnä oluttölkki broilerin sisään sen takaosasta.
  16. Kuumenna grilli. Nosta broileri pystyyn grilliin, tue se tarvittaessa
  17. grillinkestävällä astialla, ja peitä grilli kannella. Anna paistua noin
  18. 45 minuuttia, kunnes broileri on kypsää eli tikulla pistettäessä sen
  19. lihasneste on kirkasta. Jos pelkäät broilerin palamista, voit nostaa
  20. sen paiston ajaksi foliovuokaan.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

voileivat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit