Mainokset

Olutpaisti

Mainokset

Olutpaisti
 
Aineosat
  • 1 dl kermaa
  • 5 mustapippuria
  • 1 rkl hunajaa tai sokeria
  • 1 pullo tummaa olutta, esim. Tumma Nikolai (0,3 l)
  • valkosipulinkynttä
  • 1 kg naudan paistia
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 laakerinlehti
  • paistin lientä
  • öljyä tai margariinia
  • 1 tl timjamia
  • 1 sipuli
  • tummaa suurusta
  • 1 tl suolaa
Ohjeet
  1. Pane paisti kulhoon ja lisää olut, kuutioitu sipuli, valkosipulit ja mausteet. Peitä kannella ja pane vuorokaudeksi jääkaappiin. Käännä paistia muutaman kerran. Nosta paisti liemestä ja kuivaa hyvin. Ruskista paisti kauttaaltaan hyvin padassa ja sirottele pintaan suolaa ja pippuria. Lisää pataan marinadi ja hauduta paistia miedolla lämmöllä 1½ tuntia. Käännä paistia välillä. Nosta kypsä paisti padasta ja kiedo folioon. KastikeSiivilöi ja mittaa paistoliemi ja keitä sitä tarvittaessa kokoon. Lisää mausteet ja kerma ja suurusta sopivaksi kastikkeeksi. Tarjoa lisänä perunoita ja kasviksia.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit