Mainokset

Omenachutney resepti

Mainokset

Omenachutney resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. 1 annosta
  4. 1½ kg omenaa (suomalainen)
  5. 1 kpl sitruunaa
  6. 4 kpl sipulia
  7. 5 kpl valkosipulinkynttä
  8. 4 dl punaviinietikkaa
  9. 7 dl fariinisokeria
  10. 1 dl rusinoita
  11. 1 rkl inkivääriä
  12. 2 tl suolaa
  13. 2 kpl banaania
  14. Kuori omenat, poista siemenkota ja leikkaa hedelmät viipaleiksi. Pese
  15. sitruuna ja leikkaa se neljään lohkoon. Leikkaa lohkot ohuiksi
  16. viipaleiksi. Kuori ja silppua sipulit. Pane kaikki ainekset kattilaan.
  17. Puserra joukkoon valkosipulinkynnet ja kaada päälle etikka. Keitä
  18. seosta 15 minuuttia.
  19. Lisää sokeri, rusinat ja mausteet ja jatka keittämistä toiset 15
  20. minuuttia. Lisää keittämisen loppuvaiheessa viipaloidut banaanit. Kun
  21. seos paksunee, on se valmista.
  22. Lusikoi chutney kuumaan lasitölkkiin. Säilytä kylmässä.
  23. Chutney on makeahko pikkelssi, jota keitetään niin pitkään, että
  24. raaka-aineet soseutuvat. Se maustetaan voimakkaasti usein intialaisin
  25. maustein. Se sopii erinomaisesti tarjottavaksi liharuokien kanssa.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kinkkumunapiiras

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit