Mainokset

Omenainen marsipaanikakku resepti

Mainokset

Omenainen marsipaanikakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 6 t 30 min
  3. Omenainen marsipaanikakku
  4. 16 palaa
  5. Pohja
  6. 4 kpl munaa
  7. 1½ dl sokeria
  8. 1 dl vehnäjauhoja
  9. 1 dl ohratärkkelystä
  10. 1 tl leivinjauhetta
  11. Täyte
  12. 1½ dl omenasosetta
  13. 200 g tuorejuustoa
  14. ½ dl sokeria
  15. 1 rkl vaniljasokeria
  16. ½ tl kanelia
  17. 1 rkl sitruunamehua
  18. 2 dl kuohukermaa
  19. Kostutus
  20. 1 dl kevytmaitoa
  21. 1 rkl vaniljasokeria
  22. Päälle
  23. 2 dl omenahilloa
  24. 250 g marsipaania
  25. Vatkaa munat ja sokeri paksuksi vaahdoksi. Siivilöi joukkoon keskenään
  26. sekoitetut kuiva-aineet ja kääntele varovasti sekoitellen.
  27. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun 3 litran vetoiseen
  28. kakkuvuokaan. Paista uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.
  29. Valmista täyte. Sekoita omenasoseeseen tuorejuusto, sokerit, kaneli ja
  30. sitruunamehu. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele täytteen joukkoon.
  31. Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta pohjat
  32. vanilliinisokerilla maustetulla maidolla. Levitä väleihin täytettä.
  33. Peitä kakku kelmulla tai foliolla. Anna täytetyn kakun vetäytyä
  34. kylmässä vähintään 6 tuntia.
  35. Sivele kakku ja reunat omenahillolla.
  36. Kauli marsipaani pyöreäksi levyksi. Nosta marsipaanilevy löyhästi
  37. kaulimen ympärille ja avaa se kakun päällä. Painele marsipaani
  38. muotoillen kakun laidoille. Siisti kakun reunat leikkaamalla
  39. ylimääräinen marsipaani pois.
  40. Muotoile jäljelle jääneestä marsipaanista koristeita kakun päälle.
  41. Säilytä kylmässä tarjoiluun asti.

Kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit