Mainokset

Omenainen sillikaviaari 1

Mainokset

Omenainen sillikaviaari 1
 
Aineosat
  • tillinvarsia
  • maustesilliä (tai sipulisilakkaa)
  • 600 g varhaisperunoita
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 tl currya
  • suolaa
  • 1 prk (200 g) raejuustoa
  • 1 omena
  • 1 prk (200 g) kevytranskankermaa
Ohjeet
  1. Pese perunat. Keitä perunat suolalla ja tillinvarsilla maustetussa vedessä kannen alla kypsiksi noin 15 minuuttia. Valuta vesi ja imeytä kosteus laittamalla kattilaan muutama arkki talouspaperia. Valuta silli. Hienonna ja siirrä kulhoon. Lisää ranskankerma ja raejuusto. Kuori omena, poista siitä siemenkodat ja kuutioi pieneksi. Lisää omenakuutiot ja curry sillin ja raejuuston sekaan. Mausta mustapippurilla. Tarjoa kaviaari kylmänä keitettyjen perunoiden kanssa.

Kuva galleriasta

juusto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit