Mainokset

Omenakakku Prunkan tarhan pehmeä omenakakku resepti

Mainokset

Omenakakku Prunkan tarhan pehmeä omenakakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Prunkan tarhan pehmeä omenakakku
  4. 8 annosta
  5. 2 kpl munaa
  6. 1½ dl sokeria
  7. ¼ tl suolaa
  8. 1½ dl vehnäjauhoja
  9. 1 tl leivinjauhetta
  10. 3 kpl omenaa (viipaloituna)
  11. 1 dl raesokeria
  12. 75 g voita
  13. Voitele ja korppujauhota Ø22 - 24 sentin, matalan kakkuvuoan tai
  14. irtopohjavuoan reunat. Leikkaa leivinpaperista vuoan pohjan peittävä
  15. ympyrä.
  16. Vatkaa munat, sokeri ja suola kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vaahtoon
  17. jauho-leivinjauheseos.
  18. Kaada taikina vuokaan. Asettele taikinan päälle omenaviipaleet.
  19. Ripottele raesokeri päälle. Höylää juustohöylällä jääkaappikylmä voi
  20. omenoiden päälle.
  21. Paista omenakakkua 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Kokeile
  22. kakun kypsyyttä hammas- tai cocktailtikulla.
  23. Irrota Prunkan tarhan omenakakku vuoasta hieman jäähtyneenä ja poista
  24. omenakakun pohjasta leivinpaperi.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

friteerattu_kana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit