Mainokset

Päärynäpiirakka Suklainen päärynätorttu resepti

Mainokset

Päärynäpiirakka Suklainen päärynätorttu resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 40 min
  3. Suklainen päärynätorttu
  4. 12 annosta
  5. 200 g voita
  6. 1½ dl kaakaojauhetta
  7. 3 kpl munaa
  8. 2½ dl sokeria
  9. 1 rkl vaniljasokeria
  10. 2 dl mantelijauhetta
  11. 3 kpl päärynää
  12. 1 dl pistaaseja (rouhittuna)
  13. Lisäksi
  14. 2 tl tomusokeria
  15. 1 rkl pistaaseja (rouhittuna)
  16. Sulata voi pienessä kattilassa. Lisää kaakaojauhe ja anna sen liueta.
  17. Jätä seos odottamaan.
  18. Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Kääntele vaahdon joukkoon
  19. vuorotellen voi-kaakaoseos ja mantelijauhot. Kumoa taikina
  20. leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (20 x 24 cm tai Ø 24 cm) ja
  21. tasoita.
  22. Halkaise päärynät ja poista siemenkodat. Ulkomaiset päärynät kannattaa
  23. kuoria. Asettele päärynänpuolikkaat tortun pintaan leikuupinta
  24. alaspäin. Ripottele päälle pistaasirouhetta.
  25. Kypsennä torttua 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia,
  26. kunnes torttu on reunoiltaan hyytynyt, mutta keskeltä aavistuksen
  27. löysä. Nosta torttu uunista ja aseta sen päälle esim. suuri lautanen
  28. tai tarjotin. Päärynätorttu jatkaa pöydällä vielä kypsymistään, ja
  29. siitä tulee sopivan mehevä.
  30. Siivilöi suklaisen päärynätortun pintaan tomusokeria ja ripottele
  31. pistaasirouhetta koristeeksi.
  32. Lämpimän päärynätortun seuraan sopii vaniljajäätelö tai kermavaahto.

Kuva galleriasta

paistetut_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit