Mainokset

Pähkinä-yrttikuorrutettu kalkkuna resepti

Mainokset

Pähkinä-yrttikuorrutettu kalkkuna resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Pahkina-yrttikuorrutettu kalkkuna
  4. 6 annosta
  5. 1½ dl pistaaseja
  6. ¾ dl korppujauhoja
  7. 2 rkl sinappia
  8. 2 rkl tuoretta basilikaa (silputtuna)
  9. 2 rkl tuoretta tilliä (silputtuna)
  10. ½ tl suolaa
  11. ½ tl mustapippuria
  12. 1 kg kalkkunan rintafileetä
  13. Rouhi kuoritut pähkinät yleiskoneessa karkeaksi seokseksi. Lisää
  14. joukkoon korppujauhot.
  15. Tee sinapista, silputuista yrteistä ja mausteista toinen seos.
  16. Sivelekuusi kalkkunan sisäfilettä kauttaaltaan sinappiseoksella.
  17. Pyörittele fileet pähkinäseoksessa.
  18. Ruskista fileiden pinta öljyssä paistinpannussa. Nosta fileet
  19. uuniastiaan. Lisää astiaan jäljelle jäänyt pähkinämurska. Kypsennä
  20. fileet loppuun 200 asteessa uunin keskitasolla. Tarjoa riisin ja
  21. höyrytettyjen kasvisten kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit