Mainokset

Paahdettua lanttua ja kukkakaalipyreetä resepti

Mainokset

Paahdettua lanttua ja kukkakaalipyreetä resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Paahdettua lanttua ja kukkakaalipyreeta
  4. 10 annosta
  5. 300 g lanttua
  6. ½ tl suolaa
  7. ½ tl mustapippuria
  8. ½ dl rypsiöljyä
  9. Kukkakaalipyree
  10. 1 kpl kukkakaalia
  11. 2 dl kuohukermaa
  12. 25 g sinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (murusteltuna)
  13. ½ tl valkopippuria
  14. Kuori lantut ja leikkaa ne reilunkokoisiksi tangoiksi. Aseta ne
  15. uunipannulle mahdollisimman väljästi. Mausta ne suolalla ja pippurilla.
  16. Valuta päälle reilusti rypsiöljyä.
  17. Paahda 220 asteessa noin 20 minuuttia, tai kunnes tangot ovat
  18. ruskistuneet hieman pinnalta. Jätä ne vetäytymään uunipellille.
  19. Valmista kukkakaalipyree. Leikkaa kukkakaali pieniksi paloiksi.
  20. Kypsennä palat kermatilkassa kannen alla pehmeiksi. Siivilöi
  21. kaalinpalat ja nosta ne kulhoon. Lisää aurajuustomurut ja pippuri ja
  22. soseuta sileäksi tahnaksi.
  23. Asettele pikkulautasille muutama lanttutanko kerroksittain. Lusikoi
  24. viereen kukkakaalipyreetä. Nosta tarjolle.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

mansikkaa_kermalla

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit