Mainokset

Paahtokesäkurpitsat resepti

Mainokset

Paahtokesäkurpitsat resepti
 
Aineosat
  • 15 min
  • Passiivinen 2 t 30 min
  • Paahtokesäkurpitsat
  • 4 annosta
  • 1 kg kesäkurpitsaa
  • ½ tl suolaa
  • ½ dl ruokaöljyä
  • Viipaloi kesäkurpitsa parin sentin paksuisiksi vinoviipaleiksi.
  • Ripottele leikkuupinnoille suolaa ja jätä viipaleet lepäämään vähintään
  • puoleksi tunniksi. Kuivaa suolakyyneleet puhtaaseen pyyhkeeseen.
  • Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  • Lado kesäkurpitsat vierekkäin pellille leivinpaperin päälle ja öljyä
  • niiden pinta molemmin puolin. Paista kesäkurpitsoja noin tunti, käännä
  • viipaleet paiston puolessa välissä. On tarkoitus, että viipaleet
  • kuivahtavat ja paahtuvat.
  • Valmista kurpitsojen paistuessa yrtti- tai tomaattimarinadi tai
  • vaikkapa molemmat. Ohjeet löydät reseptiarkistosta.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit