Mainokset

Paahtopaisti Marinoitu paahtopaisti resepti

Mainokset

Paahtopaisti Marinoitu paahtopaisti resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 pv 2 t
  3. Marinoitu paahtopaisti
  4. 50 annosta
  5. 5 kg naudanpaistia
  6. Marinadi
  7. 5 dl makeaa soijakastiketta (ketjap manis)
  8. 1 dl balsamiviinietikkaa
  9. ½ rkl suolaa
  10. ½ tl mustapippuria
  11. ½ dl fariinisokeria
  12. 1 rkl roseepippuria (rouhittuna)
  13. ½ dl tuoretta rosmariinia
  14. 1 dl tuoretta timjamia (silputtuna)
  15. 3 kpl valkosipulinkynttä (murskattuna)
  16. Osta mahdollisimman samankokoisia paisteja, mielellään noin 1½ kg
  17. painoisia.
  18. Ota liha noin pari tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön. Pane
  19. paistit uuniritilän päälle ja varaa alapuolelle uunivuoka.
  20. Tarkista paistomittarin toimivuus kuumassa vedessä. Työnnä mittari
  21. paistin paksuimpaan kohtaan ja käännä mittaria niin, että lukemia on
  22. helppo tarkkailla uunin luukun läpi.
  23. Pane paistit 100-asteiseen uuniin. Liha on punaista, kun sisälämpötila
  24. on 60 astetta ja punertavaa, maukasta ja mehukasta 6570-asteisena.
  25. Paisti on läpikypsää, mutta myös hieman kuivaa, kun mittari näyttää 70
  26. astetta.
  27. Sekoita marinadin aineet keskenään. Pane jäähtyneet paistit
  28. kaksinkertaiseen muovipussiin ja kaada marinadi lihojen joukkoon. Sulje
  29. pussi huolella. Anna paistien maustua seuraavaan päivään jääkaapissa.
  30. Kääntele pussia muutaman kerran maustumisen aikana.
  31. Leikkaa marinoidut paahtopaistit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi ja
  32. asettele ruusukkeiksi tarjoiluvadille. Koristele yrteillä.

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit