Mainokset

Paella resepti

Mainokset

Paella resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Paella
  4. 4 annosta
  5. 300 g hunajamarinoituja broilerinfileitä
  6. 3 rkl oliiviöljyä
  7. 1 kpl sipulia
  8. 2 kpl valkosipulinkynttä
  9. 2 dl pitkäjyväistä riisiä
  10. 4 dl vettä
  11. 1 dl kuivaa valkoviiniä
  12. 3 rkl kanafondia
  13. 1 g sahramia
  14. 100 g savustettuja simpukoita
  15. 150 g katkarapuja (pakaste)
  16. 2 kpl tomaattia
  17. 100 g keitettyjä vihreitä papuja
  18. Tarjoiluun
  19. 1 kpl sitruunaa (lohkottuna)
  20. Paella on espanjalaisten kansallisruokaa. Litteää pannua, jolla se
  21. valmistetaan kutsutaan paelleraksi.
  22. Paista broilerit kypsiksi tilkassa öljyä ja siirrä pannu sivuun
  23. odottamaan.
  24. Kuumenna loppu öljy kattilassa tai vokissa. Kuullota hienonnettu
  25. sipuli, valkosipuli ja riisi. Lisää vesi, viini, fondi ja sahrami.
  26. Hauduta kannen alla 15 minuuttia.
  27. Lisää broilerit. Hauduta vielä 5 minuuttia. Sekoita lopuksi paellan
  28. joukkoon valutetut simpukat, katkaravut, paloitellut tomaatit ja pavut.
  29. Kuumenna paella ja tarjoa sitruunalohkojen kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

salaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit