Mainokset

Paistettu kala Paistetut kampelat ja sienikastike resepti

Mainokset

Paistettu kala Paistetut kampelat ja sienikastike resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Paistetut kampelat ja sienikastike
  3. 4 annosta
  4. 600 g kampelaa (fileinä)
  5. 1 dl ruisjauhoja
  6. 1 tl suolaa
  7. 2 rkl voita
  8. Sienikastike
  9. 200 g tuoreita herkkusieniä
  10. 1 kpl sipulia
  11. 1 rkl voita
  12. 1 dl vettä
  13. 200 g tuorejuustoa (pippuri)
  14. 1 rkl sitruunamehua
  15. ¼ tl suolaa
  16. ¾ dl ruohosipulia (silputtuna)
  17. Valmista ensin kastike. Pilko sienet ja hienonna sipuli. Paista ne
  18. voissa pehmeiksi. Lisää vesi ja tuorejuusto. Sekoita ja anna kastikkeen
  19. kiehua hiljalleen pari minuuttia. Mausta kastike sitruunamehulla,
  20. suolalla ja hienonnetulla ruohosipulilla.
  21. Kääntele kalafileet suolalla maustetuissa ruisjauhoissa.
  22. Sulata voi pannussa. Paista kalafileet kohtalaisella lämmöllä muutama
  23. minuutti kummaltakin puolelta riippuen fileiden paksuudesta. Älä paista
  24. liikaa eli kuivaksi.
  25. Tarjoa paistettujen kampeloiden ja sienikastikkeen lisänä perunasosetta
  26. tai keitettyjä perunoita.

Kuva galleriasta

mansikkaa_kermalla

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit