Mainokset

Paistettu poronmaksa resepti

Mainokset

Paistettu poronmaksa resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Paistettu poronmaksa
  3. 6 annosta
  4. 700 g poronmaksaa
  5. ½ tl suolaa
  6. ½ tl mustapippuria
  7. Paistamiseen
  8. 1 rkl voita
  9. Leikkaa maksa noin 1 cm:n paksuiksi viipaleiksi.
  10. Paista maksaviipaleet nuotiopannulla noin minuutin ajan molemmilta
  11. puolin. Maksa saa jäädä sisältä punertavaksi.
  12. Rouhi pinnalle suolaa ja pippuria. Nosta saman tien tarjolle.
  13. Tarjoa paistetun maksan kanssa paistettua possunkylkeä,
  14. puikulaperunoita ja sipulia.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

aamiaismakkarat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit