Mainokset

Paistettua riekonrintaa resepti

Mainokset

Paistettua riekonrintaa resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Paistettua riekonrintaa
  4. 4 annosta
  5. 400 g metsälintua (riekon rintaa)
  6. ½ tl mustapippuria
  7. ½ tl suolaa
  8. Paistamiseen
  9. 1 rkl voita
  10. 1 rkl rypsiöljyä
  11. Paista riekonrinnat paistinpannulla voi-öljyseoksessa nopeasti
  12. molemmilta puolin, noin 2 minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja
  13. pippurilla.
  14. Anna palojen vetäytyä foliossa noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.
  15. Tarjoa kermaisen lintukastikkeen ja selleripyreen kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

kasvikset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit