Mainokset

Paisti Kalkkunapaisti saltimbocca resepti

Mainokset

Paisti Kalkkunapaisti saltimbocca resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Kalkkunapaisti saltimbocca
  4. 10 annosta
  5. 1 kg kalkkunan rintafileetä
  6. Täyte
  7. 50 g tuoretta salviaa
  8. 1 kpl valkosipulinkynttä
  9. 30 g voita
  10. 1 rkl hunajaa
  11. ½ tl mustapippuria
  12. ½ tl suolaa
  13. 80 g parmankinkkua
  14. Vuokaan
  15. 2 kpl punasipulia
  16. Paistamiseen
  17. 2 rkl voita
  18. Pinnalle
  19. ½ tl suolaa
  20. Lisäksi
  21. Kiinnittämiseen cocktailtikkuja
  22. Kuivaa kalkkunan rintafilee talouspaperilla. Leikkaa se levyksi.
  23. (Leikkaa kalkkunanrintaan sivusta pitkä viilto ja avaa filee kuin
  24. kirja. Jatka leikkaamista toiseen suuntaan, niin saat yhtenäisen
  25. levyn.)
  26. Hienonna salvia ja valkosipulinkynsi. Sekoita pehmeä voi, hunaja,
  27. salvia ja valkosipuli keskenään. Ripottele kalkkunafileen päälle suolaa
  28. ja mustapippuria. Levitä päälle salviavoi ja parmankinkkuviipaleet.
  29. Kääri filee tiiviiksi rullaksi ja kiinnitä cocktailtikuilla.
  30. Kuori ja leikkaa punasipulit paksuiksi viipaleiksi. Paista
  31. sipuliviipaleet nopeasti voissa molemmin puolin. Lisää nokare voita
  32. pannulle ja ruskista sitten kalkkuna joka puolelta. Nosta kalkkuna
  33. uunivuokaan sipulilanttien päälle. Ripottele pinnalle suolaa.
  34. Kypsennä kalkkunapaistia 125-asteisessa uunissa vajaat 2 tuntia, kunnes
  35. sisälämpötila on noin 72 astetta.
  36. Kääri kalkkunapaisti saltimbocca folioon ja anna vetäytyä. Tarjoa
  37. kalkkuna ohuina viipaleina joulupöydässä.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

leikkeleet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit