Mainokset

Paisti Marinoitu hirvipaisti resepti

Mainokset

Paisti Marinoitu hirvipaisti resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 2 pv
  3. Marinoitu hirvipaisti
  4. 10 annosta
  5. 2 kg hirvenpaistia (luutonta, pakastettua)
  6. Mausteseos
  7. 2 tl katajanmarjoja
  8. 2 tl timjamia
  9. 2 tl rosmariinia
  10. 1 tl mustapippuria (kokonaisia)
  11. 2 dl ykkösolutta (tummaa)
  12. 2 rkl rypsiöljyä
  13. 2 rkl siirappia
  14. 1 tl suolaa
  15. Murskaa katajanmarjat, rosmariini, mustapippurit ja timjami huhmaressa.
  16. Sekoita mausteet, olut, öljy, siirappi ja suola keskenään. Kaada
  17. mausteseos isoon pakastus- tai paistopussiin jäisen paistin päälle.
  18. Nosta pussi kulhoon. Anna marinoitua jääkaapissa noin 2 vuorokautta,
  19. kunnes paisti on kokonaan sulanut. Kääntele paistia marinoitumisen
  20. aikana.
  21. Nosta paisti pussista uunivuokaan ja kuivaa pinta talouspaperilla.
  22. Työnnä lihalämpömittari paistin keskiosaan. Kypsennä 125-asteisessa
  23. uunissa noin 1 1/22 tuntia, kunnes lihan sisälämpötila on 6062
  24. astetta.
  25. Valele paistia muutaman kerran kypsymisen aikana lihasta irronneella
  26. nesteellä.
  27. Anna paistin vetäytyä noin 20 minuuttia ennen leikkaamista. Tällöin
  28. paisti vielä hieman kypsyy, mutta on sisältä edelleen punertavaa. Jos
  29. haluat läpikypsän paistin paista, kunnes lämpötila on noin 65 astetta.
  30. Anna paistin vetäytyä. Liemestä voit valmistaa kastikkeen.
  31. Leikkaa marinoitu hirvipaisti poikkisyin ohuiksi viipaleiksi. Tarjoa
  32. marinoitu hirvipaisti puolukkahillon tai mustaherukkahyytelön kanssa.
  33. Lisäkkeeksi sopivat keitetyt perunat ja höyrytetyt kasvikset.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sipuli

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit