Mainokset

Paisti Mehevä paahtopaisti resepti

Mainokset

Paisti Mehevä paahtopaisti resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Mehevä paahtopaisti
  4. 14 annosta
  5. 2½ kg naudanpaistia
  6. Liemi
  7. 7 dl vettä
  8. 2 rkl merisuolaa
  9. ¼ dl hunajaa
  10. 1 tl valkopippuria (kokonaisia)
  11. 3 kpl laakerinlehteä
  12. 2 kpl sipulia
  13. 6 kpl valkosipulinkynttä
  14. 2 kpl porkkanaa
  15. Ota naudan paahto- tai sisäpaisti huoneenlämpöön 2 tuntia ennen
  16. paistamista.
  17. Kuumenna uuni 125 asteeseen. Työnnä lihalämpömittari paistin
  18. paksuimpaan kohtaan. Pane paisti uunivuokaan tai -pannulle ja nosta
  19. uuniin. Kypsennä kunnes lihalämpömittari näyttää 5560 astetta. Ota
  20. paisti uunista, anna sen vetäytyä 30 minuuttia ja poista mittari vasta
  21. sitten.
  22. Mittaa vesi, suola, hunaja, valkopippurit ja murskatut laakerinlehdet
  23. kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hetki niin, että suola
  24. liukenee.
  25. Kuori sipulit, valkosipulinkynnet sekä porkkanat ja leikkaa ne ohuiksi
  26. viipaleiksi. Pane paisti ja kasvikset tukevaan muovipussiin ja kaada
  27. jäähtynyt liemi mausteineen päälle. Sulje pussi ja siirrä se kulhoon
  28. tai vuokaan. Pane jääkaappiin ja anna maustua 12 vrk.
  29. Kääntele paistia muutamia kertoja maustumisen aikana. Ota paisti pois
  30. liemestä ja viipaloi se. Tarjoa etikkakasvisten ja
  31. persilja-maustekurkkumajoneesin kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

joulujalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit