Mainokset

Pakasterapujen elvytys resepti

Mainokset

Pakasterapujen elvytys resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 1 pv
  3. Rapujen keittäminen
  4. 20 kpl
  5. 1 kg rapua (pakaste)
  6. 20 dl vettä
  7. 3 rkl merisuolaa
  8. 2 kpl sokeria
  9. 50 g tuoretta tilliä
  10. Tuontiravut ovat sulatuksen jälkeen syöntivalmiita. Jos haluat
  11. niihin tuoretta tilliaromia, kylvetä ne uudessa mausteliemessä.
  12. Sekoita vesi, suola ja sokeri kattilassa. Kiehauta liemi ja lisää
  13. kruunutilli. Anna hautua viitisen minuuttia ja jäähdytä liemi
  14. haaleaksi. Poista tilli.
  15. Pane ravut jäisinä suoraan pakkauksesta haaleaan liemeen ja peitä vielä
  16. halutessasi tillikerroksella. Siirrä astia kylmään ja anna rapujen
  17. sulaa ja maustua vuorokauden ajan.
  18. Muistathan, että kerran keitettyjä rapuja ei saa keittää uudelleen!
  19. Pakasteravut myydään useimmiten yhden kilon pakkauksissa. Rapujen
  20. määrä vaihtelee koon mukaan. Yleensä yhdessä rasiassa on 16-22 rapua.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

illallinen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit