Mainokset

Pannukakku Kinkku-kasvispannari resepti

Mainokset

Pannukakku Kinkku-kasvispannari resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Kinkku-kasvispannari
  4. 4 annosta
  5. 2 kpl porkkanaa
  6. 1 kpl sipulia
  7. 200 g saunapalvikinkkua
  8. 1 rkl rypsiöljyä
  9. 500 g tomaattimurskaa
  10. 2 tl oreganoa
  11. ½ tl suolaa
  12. ½ tl mustapippuria
  13. 2 dl ruokakermaa (rasvaa 5 %, vähälaktoosinen)
  14. 3 kpl munaa
  15. 2 dl hiivaleipäjauhoja
  16. 1 dl vehnäjauhoja (täysjyvä)
  17. 100 g juustoa (raastettuna)
  18. Pinnalle
  19. 50 g kotijuustoa (raastettuna)
  20. Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Kuori ja hienonna
  21. sipuli. Leikkaa kinkku pieniksi kuutioiksi.
  22. Kuullota sipulit pannulla öljyssä. Kumoa joukkoon porkkanaraaste ja
  23. kinkku. Paista käännellen pari minuuttia.
  24. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Keitä hetki ilman kantta. Jäähdytä.
  25. Vatkaa kerma, munat ja jauhot keskenään. Lisää juustoraaste ja
  26. jäähtynyt kinkku-kasvisseos. Kaada seos voidellun leivinpaperin päälle
  27. uunipannuun. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste.
  28. Paista kinkku-kasvispannaria 200-asteisen uunin keskitasolla 2530
  29. minuuttia. Paloittele hieman jäähtyneenä. Tarjoa kinkku-kasvispannarin
  30. lisäksi salaattia.

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit