Mainokset

Pannukakku Rahkapannukakku resepti

Mainokset

Pannukakku Rahkapannukakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Rahkapannukakku
  4. 6 annosta
  5. 3 kpl munaa
  6. 8 dl rasvatonta maitoa
  7. 4½ dl vehnäjauhoja
  8. 2 rkl sokeria
  9. 1 tl suolaa
  10. 40 g voita
  11. 250 g maitorahkaa
  12. Vatkaa pannukakkutaikinan munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl
  13. maidosta. Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan. Lisää sokeri ja suola
  14. ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen. Anna taikinan turvota puolisen
  15. tuntia. Sulata sillä aikaa rasva ja lämmitä uuni 225 asteeseen.
  16. Sekoita taikinaan vähän jäähtynyt rasvasula ja rahka ja kaada
  17. voidellulle, reunalliselle uuninpellille. Voit myös käyttää kahta
  18. tasapohjaista voideltua kakkuvuokaa, jolloin pannarista tulee
  19. paksumpaa. Paista uunissa noin 30 minuuttia, kunnes rahkapannukakku on
  20. pinnalta kauniin kullanruskea. Tarjoa rahkapannari hillon kanssa.
  21. Voit halutessasi jättää rahkan pois pannukakkutaikinasta.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

grillibarbeque

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit