Mainokset

Pannukakku Sienipannari resepti

Mainokset

Pannukakku Sienipannari resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Sienipannari
  4. 12 palaa
  5. 1 kpl sipulia (hienonnettuna)
  6. 5 dl suppilovahveroita (hienonnettuna)
  7. 1 rkl ruokaöljyä
  8. 1 tl suolaa
  9. ¼ tl mustapippuria
  10. 5 dl kevytmaitoa
  11. 3 kpl munaa
  12. 2½ dl hiivaleipäjauhoja
  13. ½ dl tuoretta basilikaa (hienonnettuna)
  14. Raejuusto-munavoi
  15. 1 kpl keitettyä munaa (hienonnettuna)
  16. 100 g raejuustoa
  17. 50 g voita
  18. 4 rkl tuoretta tilliä (hienonnettuna)
  19. ¼ tl suolaa
  20. ¼ tl valkopippuria
  21. Hyvänä sienivuonna ja, mikäli sää pysyy pitkään lämpimänä, metsistä
  22. löytyy vielä loka-marraskuussa runsaasti suppilovahveroita. Kerää
  23. herkkujen ainekset talteen!
  24. Paista sipuli-sienisilppua öljyssä, kunnes neste on kokonaan haihtunut.
  25. Mausta seos suolalla ja myllystä rouhitulla pippurilla. Ota pannu
  26. levyltä ja anna jäähtyä.
  27. Sekoita maitoon munat ja jauhot. Lisää joukkoon sieniseos sekä
  28. hienonnettu basilika tai persilja ja sekoita hyvin. Kaada seos
  29. voidellulla leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Kypsennä 225
  30. asteessa noin 25 minuuttia, kunnes sienipannarin pinta on kauniisti
  31. ruskistunut.
  32. Valmista raejuusto-munavoi sekoittamalla ainekset yhteen.
  33. Tarjoa lämpimän sienipannarin kanssa raejuusto-munavoita sekä raikasta
  34. salaattia.

Kuva galleriasta

kurpitsa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit