Mainokset

Papu-juustosalaatti resepti

Mainokset

Papu-juustosalaatti resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Papu-juustosalaatti
  4. 5 annosta
  5. 1 kpl punasipulia
  6. 1 rkl sitruunamehua
  7. 200 g sokeriherneenpalkoja
  8. 100 g ruskeita papuja
  9. ¼ kpl fenkolia
  10. 150 g kermajuustoa (pecorino)
  11. Öljykastike
  12. ¾ dl rypsiöljyä
  13. 2 rkl sitruunamehua
  14. 1 rkl tuoretta oreganoa (silputtuna)
  15. ¼ tl merisuolaa
  16. ¼ tl mustapippuria
  17. Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Lorauta päälle sitruunamehua,
  18. sekoita ja jätä sipuliviipaleet pehmenemään 15 minuutiksi.
  19. Riivi sokeriherneet ja pavut. Puolita ne.
  20. Leikkaa fenkolista kova kanta pois ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi.
  21. Leikkaa pecorinojuusto kuutioiksi.
  22. Asettele kaikki ainekset tarjoilukulhoon.
  23. Sekoita öljyyn sitruunamehu, silputtu oregano ja mausteet. Kaada
  24. kastike salaatille. Tarjoa salaatti tunnin kuluessa.

Kuva galleriasta

friteerattu_kana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit