Mainokset

Papupata Papu-fetapata resepti

Mainokset

Papupata Papu-fetapata resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Papu-fetapata
  3. 4 annosta
  4. 3 kpl salottisipulia
  5. 4 kpl valkosipulinkynttä
  6. 2 rkl ruokaöljyä
  7. 800 g ruskeita papuja suolaliemessä
  8. 500 g tomaattimurskaa
  9. 90 g aurinkokuivattua tomaattia (hienonnettuna)
  10. 1 kpl punaista paprikaa (kuutioituna)
  11. ½ tl timjamia
  12. ½ tl oreganoa
  13. 1 tl suolaa
  14. 1 rkl sokeria
  15. ¼ tl mustapippuria
  16. 100 g fetajuustoa (rasvaa 25 %)
  17. 6 rkl persiljaa (hienonnettuna)
  18. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Paista ne öljyssä
  19. kuultaviksi. Lisää valutetut pavut, tomaattimurska, aurinkokuivatut
  20. tomaatit ja kuutioitu paprika. Mausta. Anna kiehua hiljalleen muutama
  21. minuutti.
  22. Lisää papupadan joukkoon fetakuutiot. Tarkista maku. Ripottele
  23. papu-fetapadan päälle persiljaa. Tarjoa leivän kanssa.
  24. Voit muunnella papupataa monella tavalla. Lisää joukkoon esimerkiksi
  25. tonnikalaa, sardiineja, paistettua jauhelihaa tai kinkkusuikaleita.
  26. Tarjoa papupadan kanssa nokare ranskankermaa tai ruokajogurttia.

Kuva galleriasta

kana_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit