Mainokset

Parmankinkkua ja tagliatellea resepti

Mainokset

Parmankinkkua ja tagliatellea resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 40 min
  3. Parmankinkkupasta
  4. 4 annosta
  5. 1 rkl oliiviöljyä
  6. 400 g tomaattimurskaa
  7. 2 kpl lehtiselleriä (kuutioituna)
  8. 2 kpl porkkanaa (kuutioituna)
  9. 1 kpl sipulia (silputtuna)
  10. ½ tl sokeria
  11. 1 dl vettä
  12. 1 kpl laakerinlehteä
  13. 1 tl merisuolaa
  14. ½ tl mustapippuria
  15. 400 g pastaa (tagliatelle)
  16. Päälle
  17. 80 g parmankinkkua
  18. 2 rkl oliiviöljyä
  19. 50 g tuoretta timjamia
  20. ½ tl mustapippuria
  21. Tarjoiluun
  22. 4 rkl parmesaanijuustoa (raastettuna)
  23. Kuumenna öljy ja tomaattimurska isossa kattilassa. Lisää kuutioidut
  24. kasvikset ja sokeri. Lisää vettä sen verran, että ainekset peittyvät.
  25. Lisää laakerinlehti ja mausteet ja keitä hiljalleen noin 40 minuuttia.
  26. Pane kinkkuviipaleet uunipellille leivinpaperin päälle ja pirskota
  27. niille öljyä. Mausta timjamin oksilla ja pippurilla. Grillaa
  28. kinkkusiivuja grillivastuksen alla 510 minuuttia tai kunnes ne ovat
  29. rapeita ja tummia. Varo, etteivät ne pala.
  30. Nosta kinkkusuikaleet uunista. Anna niiden jäähtyä hetki ja leikkaa ne
  31. saksilla tai murskaa sormin paloiksi. Jätä ne odottamaan.
  32. Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä paketin ohjeen
  33. mukaan. Valuta pasta ja sekoita sen joukkoon tomaattikastike. Annostele
  34. pasta lautasille. Ripottele pinnalle kinkkupaloja ja juustoraastetta.
  35. Tarjoa heti.

Kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit