Mainokset

Parsa Chili-valkosipuliparsa resepti

Mainokset

Parsa Chili-valkosipuliparsa resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 10 min
  3. Kokonaisena paahdettu lampaankylki
  4. 4 annosta
  5. 16 kpl parsaa (vihreä)
  6. 3 kpl valkosipulinkynttä
  7. 1 kpl tuoretta chiliä
  8. ½ dl voita (laktoositon)
  9. ¼ tl suolaa
  10. ¼ tl mustapippuria
  11. Kuori parsat kevyesti ja leikkaa pätkä tyvestä pois. Hienonna
  12. valkosipulinkynnet ja chilit, ja paista ne kevyesti pannulla voissa,
  13. miedolla lämmöllä. Kumoa seos lautaselle odottamaan ja nosta parsat
  14. pannulle. Anna kypsyä noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä.
  15. Lisää lopuksi parsojen joukkoon chili-valkosipuliseos ja mausta
  16. suolalla ja pippurilla.
  17. Tarjoa chili-valkosipuliparsat kokonaisena paahdetun lampaankyljen ja
  18. uunissa paahdettujen kasvisten kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lampaankylki

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit