Mainokset

Parsa Parsaa, perunoita ja pestoa resepti

Mainokset

Parsa Parsaa, perunoita ja pestoa resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 5 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Parsaa, perunoita ja pestoa
  4. 6 annosta
  5. 500 g parsaa (vihreää)
  6. 500 g uutta perunaa
  7. 2 rkl oliiviöljyä
  8. ½ tl suolaa
  9. ½ tl mustapippuria
  10. ¾ dl pestoa
  11. Kuori parsat ja poista tarvittaessa kova kantaosa. Nosta parsat
  12. kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Keitä parsoja 45 minuuttia,
  13. kunnes parsojen päät taipuvat hiukan, kun niitä nostaa vedestä. Valuta
  14. parsat.
  15. Harjaa uudet perunat puhtaiksi. Kumoa perunat kiehuvaan, suolalla
  16. maustettuun veteen. Keitä perunoita noin 20 minuuttia koon mukaan. Älä
  17. keitä perunoita täysin kypsiksi. Kaada keitinvesi pois ja anna höyryjen
  18. tasaantua. Peitä kattila parilla talouspaperiarkilla ja kypsennä
  19. perunat näin loppuun.
  20. Leikkaa jäähtyneet perunat viipaleiksi ja levitä ne tarjoiluastialle.
  21. Nosta parsat perunoiden päälle ja pirskottele päälle öljyä. Ripottele
  22. vielä suolaa ja pippuria. Lusikoi pestokastiketta annokselle.
  23. Tarjoa parsa, perunat ja pesto sellaisenaan, buffettipöydän osana tai
  24. grillatun kalan tai broilerin kera.

Kuva galleriasta

lohikala

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit