Mainokset

Parsaa possukäärössä resepti

Mainokset

Parsaa possukäärössä resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Parsaa possukäärössä
  4. 4 annosta
  5. 12 kpl parsaa
  6. 400 g porsaan ulkofileetä
  7. 1 rkl sinappia
  8. ¾ tl suolaa
  9. ½ tl mustapippuria
  10. 1 rkl tuoretta salviaa
  11. 4 kpl pekonia
  12. 1 rkl voita
  13. 1 rkl ruokaöljyä
  14. 2 dl kuivaa valkoviiniä
  15. 2 rkl soijakastiketta
  16. Leikkaa parsojen tyvestä parin sentin palat pois. Kuori parsat ohuesti.
  17. Nuiji pihvit (4 kpl) kevyesti. Sivele ne sinapilla ja mausta suolalla
  18. ja pippurilla. Jaa parsat pihvien päälle ja kääri rullalle.
  19. Levitä kinkku- tai pekoniviipaleet työlaudalle ja aseta salvianlehdet
  20. päälle. Kääri viipaleet pihvi-parsakääröjen ympärille, sido kääröt
  21. narulla tai kiinnitä ne hammastikuilla.
  22. Kuumenna voin ja öljyn seos paistinpannussa ja ruskista kääröt
  23. keskilämmöllä kauniin ruskeiksi. Valuta viini ja soijakastike pannuun,
  24. nosta kansi päälle ja anna kääröjen kypsyä hitaasti hautuen 58
  25. minuuttia. Kääntele parsa-possukääröjä muutamia kertoja kypsymisen
  26. aikana.
  27. Tarjoa parsa-possukääröt pähkinäperunoiden kanssa. Kuumenna pannussa
  28. nokare voita ja paista keitetyt, pienet perunat. Lisää pähkinärouhetta
  29. pannuun paistamisen loppuvaiheessa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

piirakka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit