Mainokset

Parsakeitto ja katkaraputoast resepti

Mainokset

Parsakeitto ja katkaraputoast resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Parsakeitto ja katkaraputoast
  4. 6 annosta
  5. 400 g parsaa (valkoinen)
  6. 3 kpl salottisipulia
  7. 1 kpl perunaa (Rosamunda)
  8. 4 dl kanalientä
  9. 3 dl kuivaa valkoviiniä
  10. 1½ dl kuohukermaa
  11. 1 dl kevytmaitoa
  12. ½ tl suolaa
  13. ½ tl sitruunamehua
  14. ½ tl valkopippuria
  15. 1 rkl hunajaa
  16. 1 rkl rypsiöljyä
  17. 1 rkl voita
  18. Katkaraputoast
  19. 60 g katkarapuja (pakaste)
  20. 4 kpl kirsikkatomaattia
  21. ½ kpl punasipulia (hienonnettuna)
  22. 2 rkl ruohosipulia
  23. 4 kpl paahtoleipäviipaletta
  24. 1 rkl voita
  25. ½ tl suolaa
  26. ½ tl sitruunamehua
  27. ½ tl valkopippuria
  28. Valmista ensin keitto. Kuori ja paloittele kaikki vihannekset.
  29. Kuumenna öljy ja voi kattilassa, lisää pilkotut vihannekset ja kuullota
  30. niitä hetken ajan.
  31. Lisää kanaliemi ja valkoviini ja keitä, kunnes vihannekset ovat täysin
  32. kypsiä. Lisää tarvittaessa vettä.
  33. Soseuta keitto tehosekoittimessa ja siivilöi takaisin kattilaan, lisää
  34. kerma ja maito.
  35. Kuumenna keitto ja mausta suolalla, pippurilla, hunajalla ja
  36. sitruunanmehulla.
  37. Pidä lämpimänä.
  38. Leikkaa paahtoleipä pieniksi neliöiksi ja paista ne voissa
  39. kullanruskeiksi.
  40. Leikkaa tomaatti lohkoiksi, sekoita sipulit, tomaatti ja katkaravut ja
  41. mausta suolalla, sitruunanmehulla ja pippurilla.
  42. Kokoa salaatti leipien päälle ja laita keittolautasen keskelle.
  43. Annostele keitto leivän ympärille.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

keitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit