Mainokset

Pastéis de Nata Portugalilaiset kermaleivokset resepti

Mainokset

Pastéis de Nata Portugalilaiset kermaleivokset resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 2 t 30 min
  3. Portugalilaiset kermaleivokset
  4. 25 kpl
  5. 500 g voitaikinaa
  6. Täyte
  7. 5 dl kuohukermaa
  8. ¼ kpl sitruunaa (kuoriviipaleita)
  9. 1 kpl kanelitankoa
  10. 1¼ dl sokeria
  11. ½ rkl vehnäjauhoja
  12. 8 kpl keltuaista
  13. Pinnalle
  14. 2 rkl kanelia
  15. Sulata voi- tai lehtitaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikina
  16. ohueksi levyksi (30 x 20 cm). Rullaa se tiukasti ja leikkaa puolen
  17. sentin kiekoiksi. Pai nele taikinapala vedellä kostutetuin peukaloin
  18. leivosmuottien (vetoisuus ½ dl) pohjille ja reunoille. Voit käyttää
  19. myös muffinipeltiä tai pieniä kartonkivuokia. Siirrä vuoat jääkaappiin
  20. täytteen valmistamisen ajaksi.
  21. Mittaa kerma, sitruunankuoret ja kanelitanko pinnoitettuun kattilaan.
  22. Kiehauta ja siirrä sivuun. Anna maustua 20 minuuttia. Poista kuoret ja
  23. tanko.
  24. Sekoita vehnäjauhot sokeriin ja yhdistä keltuaisten kanssa kulhossa.
  25. Vatkaa keltuaisseos kermaan ja kuumenna, kunnes seos saostuu. Siirrä
  26. sivuun ja anna jäähtyä.
  27. Täytä leivosmuotit ja paista kermaleivoksia 250-asteisessa uunissa noin
  28. 12 minuuttia.
  29. Tuprauta portugalilaisten kermaleivosten päälle kanelia ja tarjoa
  30. lämpiminä kahvin kera.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kinkkumunapiiras

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit